Bonjour!
Θυμαστε που σας ειχα πει για κατι πραγματακια που αγορασα στο Culinary Institute of America τον Δεκεμβρη;
Δυο θηκες απο σιλικονη για να φιαχνουμε αυγα ποσε.
Γενικα δεν ειμαι υπερ των πολλων gadgets στην κουζινα αλλα αυτα τα δυο εδω ειναι υπεροχα, και σε οψη και σε ευκολια. Εξυπνο σχεδιακι απο σιλικονη σε ασπρο και κιτρινακι.
Αλειφουμε λιγο λαδι στο εσωτερικο για να γλυστρησουν τα αυγα ευκολα εξω οταν ειναι ετοιμα.
Σπαμε ενα αυγο και το ριχνουμε στη θηκη
Βραζουμε νερο σε ενα κατσαρολακι
Οταν βρασει τοποθετουμε το σιλικονατο κολπο στο νερο και σκεπαζουμε την κατσαρολα
Το αφηνουμε απο 4 εως 6 λεπτα αναλογα με το πως προτιμαμε το αυγο
Το αυγο γλυστραει ευκολα πανω σε μια φετα ψωμακι, μια φρυγανια η οπου αλλου θελουμε.
Παιχνιδια στην κουζινα !!!!!
2 comments:
Katapliktika tzartzala kouzinas.an dw kati paromio mprosta mou sigoura den tha antistathw ston pirasmo. mou aresoun poli ta auga pose.h alithia einai omws oti egw thelw kai ligo neraki me lemoni. nai nai kala diavases.
Ειναι πολυ καλο κι εχει πολυ πλακα να το φιαχνεις. Α ετσι ε, για παπαρα !!!!
Post a Comment